Kodėl nuo dehidratacijos storėjame ir sergame

Kodėl nuo dehidratacijos storėjame ir sergame?

Kodėl nuo dehidratacijos storėjame ir sergame?

Jei apžvelgtume žemės regionus, kur gyvena daugiausia ilgaamžių žmonių, pagrindine to priežastimi, pasirodo, yra vietinis gamtinis vanduo. Ilgamečiai tyrimai parodė, jog visi tie regioniniai vandenys turi vieną bendrą savybę - jis yra minkštas, ir kalcio jonų jame yra tik nuo 8 - 20 ml/l. Ilgaamžiškumas nėra fenomenas, visi žmonės gali gyventi ilgai ir tik įvairūs neigiami faktoriai sutrumpina žmogaus gyvenimą. Vienas iš tokių faktorių yra per didelis kalcio kiekis geriamajame vandenyje. Šiandien surasti gamtoje vandenį, kuris būtų švarus ir turėtų savyje žmogui priimtiną cheminę sudėtį yra labai sunku ne tik pas mus, bet ir visame pasaulyje.

Blogiausia, kad žmonės įpratę į vandenį žiūrėti ne kaip į maistą, o kaip į gamtos resursą, kurį galima naudoti įvairiems tikslams, tame tarpe ir gėrimui. bet jei mes pradėsime į vandenį žiūrėti kaip į pagrindinį mūsų sveikatos šaltinį, tada turėsime žinoti ne tik vandens cheminę sudėtį, bet ir vandenį ruošti taip pat kruopščiai kaip ir bet kokį maisto produktą. Ir todėl vietoj termino ,,vandens išvalymas'', turėtu ateiti terminas ,,vandens gamyba''. Juk norint gauti mūsų organizmui reikiamą vandenį, jį reikia ne tik išvalyti nuo nereikalingų ir nuodingų cheminių medžiagų, bet ir įvesti į vandenį reikalingas medžiagas, kurių mums trūksta.

Dabar daugelis vandens gamintojų su pasididžiavimu pareiškia, kad tiekia natūralų mineralinį vandenį iš gręžinių ar šaltinių, tačiau tokie teiginiai iš esmės mums nieko nepasako, nes gamtiniai vandenys yra daugiau ar mažiau užteršti įvairiais chemikalais. Medžiagų, kurių reikia mūsų organizmui yra labai mažai arba iš viso nėra. Tai galime pamatyti perskaitę informaciją kuri yra pateikiama ant etikečių.

Grįžti į tinklaraštį